WIJN VAN LARS

LARS OVER WIJN

 
 

Op mijn informatieve website vindt u van alles over mij, mijn wijnen en wat ik daarnaast voor u kan betekenen.


WIJNHANDEL

Wijn van Lars verkoopt karaktervolle wijnen, aan de horeca en particulieren. Mijn assortiment staat onder mijn wijnen, alsmede alle bijbehorende informatie.


DIENSTEN

Mijn wijnkennis bied ik ook aan in de vorm van wijncursussen, presentaties, themaproeverijen en trainingen voor horeca- en wijnhandelpersoneel. En natuurlijk als ook schrijver van wijngerelateerde artikelen.


BLOG (LARS OVER WIJN)

Ik schrijf  niet alleen graag over de wijnen die ik verkoop, maar ook over andere. Dat doe ik ondermeer op mijn blog LARS OVER WIJN, waar u vooral ook heel veel meer algemene, betrouwbare wijninformatie vindt.


Welkom in mijn wereld, een wereld van wijnbeleving en -kennis.


Lars Daniëls, Magister Vini.

Welkom bij Wijn van Lars

“Wijn is het mooiste cultuurproduct dat er bestaat. Goede wijn, met de nadruk op goede, is niet alleen erg lekker, maar ook oneindig divers. Vooral de(natuurlijke) factoren die bepalend zijn voor de smaak van een wijn, fascineren mij enorm.

De beste wijn mag zich ‘terroirwijn’ noemen, want die draagt op beste wijze zijn natuurlijke en culturele herkomst in zich. Dat soort wijnen maakt van wijn drinken pure beleving en dat soort wijnen wil ik verkopen!.”

WIJN VAN LARS LARS OVER WIJN

Lars Daniëls MV (Magister Vini)

Meerval 120

3824 JR Amersfoort

tel: +31 (0)6 21525060

info@wijnvanlars.nl

www.wijnvanlars.nl

www.wijnpers.nl